Over Loes Duijvestijn

Mijn naam is Loes Duijvestijn, bij mij staat de kracht van elk individu altijd centraal. Ik wil er voor zorgen dat iedereen zich optimaal voelt en het maximale uit het leven kan halen. Ik heb een enorme passie voor dit vak en met ruim 8 jaar praktijkervaring en ruim 20 jaar aan opleidingen en trainingen beschik ik over ruime expertise en ervaring.

Ik ben erg gedreven om op zoek te gaan naar mogelijkheden om mensen op hun pad naar harmonie, gezondheid en groei te ondersteunen en zo weer volkomen in hun kracht te laten staan. Dit doe ik binnen het onderwijs en het bedrijfsleven door inzet van coaching, organisatieopstellingen en als procesbegeleider.

Naast mijn HBO beroepsopleiding Personeel en Arbeid (met als specialisatie loopbaancoaching), heb ik vanaf 18 jarige leeftijd diverse opleidingen gevolgd op het gebied van coaching, training en natuurgeneeskunde. Zo heb ik onder andere de volgende opleidingen gevolgd: Bioresonantie therapie, In Side Out Therapie, OSISO Kerntransformatie, Mesologie, NLP, NEI en INTEGRA. Daarnaast heb ik mijzelf verder ontwikkeld op onder andere het gebied van Familie en organisatie opstellingen, TCM en meridianenleer, Homeopathie, Orthomoleculaire geneeskunde, ADHD, Burn-out etc. Op dit moment volg ik de opleiding Klassieke Chinese Acupunctuur.