Neuro Emotionele Integratie (NEI)

NEI is een uniek systeem ontwikkeld vanuit allerlei verschillende geneeswijzen en methodieken door de arts Roy Martina. Het is een methode die zich richt op de oorzaak en motivatie van gedrag en het loslaten van blokkades en belemmerende overtuigingen. Zo ben je in staat de relatie te zien tussen hoe je jezelf voelt en het gedrag dat je laat zien.

Zolang je bewuste en onbewuste niet in met elkaar in balans zijn, kost dat energie. Deze disbalans tussen je bewuste en onbewuste worden met behulp van een biosensor opgespoord. Op deze manier ga je met NEI op zoek naar wat je belemmert om datgene te doen wat je werkelijk wilt. Zodra je jezelf bewust bent van wat je tegenhoudt heb je de mogelijkheid eraan te werken en te ontdekken wie je werkelijk bent en kun je weel Volledig vanuit je eigen Kracht in het leven staan.

Bijna altijd hangt een lichamelijke klacht samen met niet-verwerkte emoties. Emoties zijn die diepste, ultieme oorzaak van het niet goed functioneren van de energiestroom. Hierdoor ontstaat een keten van verschijnselen van binnen naar buiten.

Vaak worden er zeer snel resultaten behaald met NEI behandelingen, en soms ook is het een proces van stapje voor stapje het oude patroon doorbreken door telkens een laagje van de diep gewortelde beschermingsmechanismen af te pellen.