Reiki I voor kinderen (+/- 7 tot 12 jaar)

Na een drukke dag op school is het soms moeilijk om tot rust te komen, vooral ’s nachts als je eigenlijk wilt slapen. Reiki energie kan jou daarbij helpen! En.. je kunt het helemaal zelf! Je eert om jezelf Reiki te geven, maar ook aan anderen.

Door Reiki krijg je meer zelfvertrouwen, blijft het rustig in je hoofd en kun je goed voor jezelf opkomen! Natuurlijk kun je met Reiki ook jouw kat, konijn of hond helpen als hij pijn heeft of een beetje bang is.

Reiki kan bij nog veel meer dingen helpen, bijvoorbeeld als je schoolwerk moeilijk vindt of opletten in de klas, als je iets niet leuk of moeilijk vindt en als je verdrietig of een beetje bang bent.

Het leuke van Reiki is dat het niet nieuw voor je is! Je wist het allang, je deed het allang, maar je herinnert het je weer! Door handopleggingen kun je energie doorgeven aan jezelf, maar ook aan anderen. Op het moment dat jij Reiki geeft aan de ander dan wordt je eigen energie ook weer aangevuld!

-----

De Reiki cursus voor kinderen worden gegeven in kleine groepjes van maximaal 6 kinderen, zodat er altijd voldoende individuele aandacht is. Het is helemaal fijn als een van je ouders ook bekend is met Reiki. Dan kun je samen oefenen.


Duur                : van 13.30 uur tot +/- 16.30 uur
Kosten             : € 75,- inclusief handleiding, certificaat, drinken en iets lekkers
Data                : volgt
Aanmelden     : stuur een email naar loes@kracht-vol.nl of bel even!


Staat er geen geschikt moment voor jou tussen, neem dan gerust contact met mij op. Je kunt uiteraard ook zelf een groep samenstellen, dan plannen we in overleg een passend moment.