Reiki niveau I

Reiki betekent ‘universele levenskracht’. Reiki is een healingstechniek die gebaseerd is op het kanaliseren van spirituele energie. Het is een eenvoudige en effectieve behandelingsmethode, waarbij met handoplegging gewerkt wordt. De Reiki-energie heelt de totale mens en werkt op fysiek, emotioneel en spiritueel vlak en streeft ernaar om al deze aspecten in harmonieus evenwicht te brengen.

Alles bestaat uit energie met een bepaalde frequentie (trillingsgetal), wij mensen ook. Hoe hoger onze trillingsfrequentie is, hoe gelukkiger en gezonder we in het leven staan. Reiki heeft een uiterst krachtige trillingskracht en heeft van hieruit een helend effect op ons systeem. Het vult energie aan en verhoogt onze trillingsfrequentie. Het leuke van Reiki is dat het niet nieuw voor je is! Je wist het allang, je deed het allang, maar je herinnert het je weer! Door de inwijding worden je kanalen van deze helende energie (weer) open gemaakt. Door middel van handopleggingen kun je de energie doorgeven aan jezelf of aan anderen. Op het moment dat jij Reiki geeft aan de ander dan wordt je eigen energie tegelijkertijd ook weer aangevuld!

Reiki wordt onderwezen in 3 graden. De Eerste graad is de kennismaking met de Universele (Rei) Levensenergie (Ki).
Tijdens deze cursus worden alle beginselen van Reiki bijgebracht. Er wordt gesproken over het ontstaan van Reiki, over de levensregels en de diverse behandelingen en behandelpunten. Bovenal vindt er vandaag een inwijding plaats. Tijdens deze inwijding worden de energiebanen schoongemaakt en geopend, waardoor de levensenergie weer maximaal door je heen kan stromen. Je kunt hierdoor healing geven aan jezelf en ook aan anderen.

Onderdelen van de Reiki I cursus:
⦁ Zelfbehandeling
⦁ Stoelbehandeling
⦁ Tafelbehandeling
⦁ Leren en oefenen van alle (be)handelingen

Na de cursus kun je, de rest van je leven, je afstemmen op de Reiki-energie, waar en wanneer je maar wilt.


Duur                : ongeveer 4 uur, start om 10.00 uur
Kosten             : € 125,-, inclusief manual, certificaat, koffie/ thee en lunch.
Data                : volgt
Aanmelden     : stuur een email naar loes@kracht-vol.nl of bel even!

Staat er geen geschikt moment voor jou tussen, neem dan gerust contact met mij op. Je kunt uiteraard ook zelf een groep samenstellen, dan plannen we in overleg een passend moment.