Over Loes

Mijn naam is Loes Duijvestijn, bij mij staat de kracht van het individu altijd centraal. Ik wil er voor zorgen dat jij je optimaal voelt en het maximale uit het leven kunt halen. Ik heb een enorme passie voor dit vak en met ruim 8 jaar praktijkervaring en ruim 20 jaar aan opleidingen en trainingen beschik ik over ruime expertise en ervaring.

Ik ben erg gedreven om op zoek te gaan naar mogelijkheden om mensen (volwassenen en kinderen) op hun pad naar harmonie, gezondheid en groei te ondersteunen en zo weer volkomen in hun kracht te laten staan.

Van kinds af aan heb ik een grote interesse in integrale geneeskunde. Al van kleins af aan ben ik regelmatig onder behandeling geweest bij een bioresonantie therapeute, vanwege voedselallergieën waarmee ikzelf te kampen had. Er ging een wereld voor mij open! Naast mijn HBO beroepsopleiding Personeel en Arbeid (met als specialisatie loopbaancoaching), heb ik om die reden vanaf 18 jarige leeftijd diverse opleidingen heb gevolgd op dit gebied. Zo heb ik onder andere de volgende opleidingen gevolgd: Bioresonantie therapie, In Side Out Therapie, OSISO Kerntransformatie, Mesologie, NLP, Loopbaancoaching, NEI, INTEGRA en Chinese Geneeskunde.

Daarnaast heb ik mijzelf verder ontwikkeld op onder andere het gebied van Kleurenpunctuur, Familie-, talent- en organisatieopstellingen, TCM en meridianenleer, Homeopathie, Orthomoleculaire geneeskunde, Reiki, Bachbloesem therapie, Schüssler celzouttherapie, ADHD, Lyme, Burn-out etc.